Altid Korrektur
Få dit budskab klart igennem
 
 
Anbefalinger
 
På grund af korrekturlæserens brede 13-årige erfaringsgrundlag er Anja eminent til at sætte sig ind i lige præcis det sprog, din tekst har. Det vil sige, at det er underordnet, om sproget er akademisk, ungt eller hverdags-ligetil. Det, Altid Korrektur garanterer, er perfektionisme og stilistisk konsekvens. Her følger et udsnit af anbefalinger af korrekturlæseren.
 
 
 
Anbefalinger fra forlagsbranchen
 
L&R Business
Vi er på forlagets redaktion utrolig glade for den sikkerhed og hurtighed, hvormed Anja har udført korrekturarbejde for os. Vi giver hermed Anja vores bedste anbefaling.
 
 
Euroman/Eurowoman
Anja har som korrekturlæser været et stærkt aktiv for Euroman og Eurowoman. Hun udviste et stort engagement for det sproglige indhold i vore produktioner, og med et grundigt kendskab til dansk arbejdede hun både selvstændigt og i nært samarbejde med de skrivende.
 
 
Økonomisk Ugebrev
Anja er en særdeles kompetent korrekturlæser, og hun har en udpræget faglig stolthed og går aldrig på kompromis med de kvalitetskrav, hun lægger i sit arbejde.
 
 
Politiken
Anja besidder ro, nøjagtighed, fleksibilitet, samarbejdsevner,
sprogligt nemme og en bred viden.
 
 
Jyllands-Posten
Det er ingen overdrivelse at sige, at de sider, Anja har haft under behandling, er perfekte til mindste detalje. I mange tilfælde havde hun også bedre og mere præcise formuleringer end skribenterne.
 
 
 
Korrekturlæsning af hjemmesider
 
Hanna Snorradottir, Saga Creation
Anja har med sit sikre kendskab til det danske sprog og sine kompetente forslag i høj grad været med til at fremme en professionel fremtoning af min hjemmeside. Anja besidder en flair for detaljer, nøjagtighed, fleksibilitet og hurtighed. Jeg kan stærkt anbefale Anja til alle, der har brug for at få deres hjemmeside korrekturlæst.
 
 
 
Redigering af bøger
 
Stig Bjørnum, ekstern lektor ved KU og forfatter til Grønlandsk Grammatik, Forlaget Atuagkat, Nuuk, Grønland, 2003
Anja er en meget dygtig korrekturlæser. Hun har ud over at læse korrektur på min bog også foreslået rettelser og forbedringer. Anja viste også, at hun har et klart overblik og store evner for systematik, da hun foreslog en anden, og bedre, inddeling i kapitler og paragraffer, hvilket forbedrede grammatikken væsentligt.
 
 
 
Altid Korrekturs kunder
 
Rosenkilde & Bahnhof, Golden Days, Syddansk Universitetsforlag, Forlaget Carlsen, Akademisk Forlag, Søndagsavisen, L&R Business, Gyldendal Business, Aalborg Universitetsforlag, Anapta Forlag, L&R Aktuelt, Solomedia, AGI, forlaget Store Ord, Aarhus Universitetsforlag, Munksgaard, Tekstperten, Cicero, NIKK, Dansklærerforeningens Forlag, Rosinante, Aschehoug, Grønt Miljø.
 
 
 
Altid Korrekturs konkollegaer
 
Hvis Altid Korrektur ikke ser sig i stand til at løse en opgave, henvises til husets venner – andre ildsjæle med hang til sprog.
 
 
Mertz Lingo – oversættelse engelsk-dansk, korrektur og sprogrevision.
A M Translations oversættelser fra svensk til dansk.
Right in English alt, som skal laves på engelsk.
Korrekturlæserregistret – hos Danske Sprogseminarer.
 
 
Desuden modtager og giver Altid Korrektur faglig sparring til Korrektøserne, Strictly Business og andre netværk og har mulighed for at videresende kunder eller opgaver til andre kvalificerede korrekturlæsere.